Pennut tulevat jo 3 viikkoisiksi ja ovat kehittyneet huimasti. Painot ovat nyt 910-960 gramman välillä ja pian menee kilo rikki! Pennut leikkivät jo keskenään, murisevat, vinkuvat ja haukkuvat. Pennut pureskelevat jo mielellään sormia yms, onneksi vielä niillä ei ole naskaleita…

Maailmaa on tänään myöskin hieman avarrettu, mutta eräät nukahtivat kesken seikkailun. Mutta selvästi asia on nyt hoksattu, pentulaatikon reunalla jo kurkotellaan eikä mene kauan kun siitä tullaan yli. Joten pentujen yksiöön on jo suunniteltu laajennusta ja ensi viikolla ryhdymme tuumasta toimeen.

Pennut saivat tänään myöskin sanomalehdillä vuoratun pienen vessaosaston, muutama osumakin on sinne jo saatukin.

M. Dizzy Lizzy ja Double-O-Seven eli Susu ja Jimi leikkivät

Tuhdimmat pojat keskittyvät sillä aikaa nukkumiseen… vas. M. Dirty Harry ja M. Duran Duran eli Choco ja Dumle

Pentujen uudet perheet kävivät viikonloppuna katsomassa pikkuisia. Ilmassa oli ihastusta, jännitystä ja kovaa pentukuumetta… 🙂

Peruutuksen vuoksi yksi pojista on vailla omaa kotia, kuvassa Dumle.